Reactie plaatsen

Reacties

Sabine
5 maanden geleden

Ik zag door de bomen het bos niet meer van het gedrag van mijn 3 katten. Toen heb ik hulp gevraagd aan Joya en zij is langs geweest om te zien wat er gebeurd en waarom mijn katten dit gedrag vertonen.
Aan de hand daarvan heb ik super veel goede en fijne tips gekregen die ook nog eens goed aansluiten om mijn gezinssituatie (met een baby in huis).
Toen zij weer weg ging had ik weer hoop! Ze ziet het super goed en is rustig en ziet goed wat er aan de hand is en wat daaraan gedaan kan worden.
Ben heel blij dat ze geweest is en ik zou haar echt aanraden! Ook als oppas voor de dieren! Zeer betrouwbaar en verantwoordelijk.

Simone
7 maanden geleden

Ik kende Joya al als assistente in de kliniek waar ik met mijn katten kom. Daar vond ik haar altijd al heel betrokken en kundig. Inmiddels heeft ze mij ook geholpen met een gedragsprobleem van een van mijn katten en dat heeft ze perfect gedaan! Ze neemt de tijd, analyseert de situatie nauwkeurig en geeft veel adviezen die ze ook goed uitlegt. Superfijn!

Justyna
een jaar geleden

Vanuit onze Dierenkliniek hebben wij de zorg voor een van de patiƫnten aan Joya toevertrouwd. Het ging hier om een trauma patiƫnt die intensive care vereiste. Zij stond dag een nacht klaar voor hem en je zag onze lieve Otje met de dag beter worden. Heeft enorme kennis van kattengedrag en passie voor het vak.

Christine Zwan
2 jaar geleden

Joya is heel kundig, lief en betrokken. Geweldig dat zij nu haar eigen bedrijf heeft. Dat wordt gegarandeerd een succes!

Jan van Koppen
2 jaar geleden

Zelden iemand meegemaakt met zoveel hart voor dieren. Ik vertrouw haar graag de zorg voor onze katten toe.

Nicole van Craanenburgh
2 jaar geleden

Lieve geduldige meid.
Heel netjes , precies en betrouwbaar.
Ga met een gerust hart op vakantie , als Joya voor mijn katten zorgt.
Als we haar toch niet hadden ...

Debbie
2 jaar geleden

Super lieve, enthousiaste meid met verstand van zaken! Bij haar kun je er zeker van zijn dat het goed komt met de beestjes! Ik vertrouw haar igg blind. Heel veel succes met je bedrijf!

Rating: 5 sterren
4 stemmen